Webmaster |

Startuje jarní část hokejbalových soutěží

O tomto víkendu startuje jarní část soutěže pro B-tým, který čeká v rámci Krajské ligy - Čechy západ tým Černíkovic, hrající své domácí zápasy na hřišti Horní Břízy.

A právě ve městě, jímž protéká řeka Bělá, nastoupí od 15.30 rezerva plzeňských hokejbalistů, kteří po podzimní části figuruje na první příčce tabulky, s náskokem 6 bodů před sobotním soupeřem, který je druhý.

V západočeské krajské lize došlo během zimní přestávky ke změněformátu soutěže a to i vzhledem k odstoupení týmu Stříbra ze soutěže. V nejbližší době bude zveřejněn nový rozpis této soutěže, kdy dojde k částečnému sloučení s týmy ze 2.Ligy.

A-tým odstartuje hokejbalové jaro o týden později a to poslednim domácím utkáním v základní části, když v neděli 4. března do plzeňských Štruncových sadů dorazí soupeř z daleka - Karviná. Utkání, které začne v 10 hodin nabídne souboj z opačných pólů prvoligové tabulky - domácí celek je na předposlední příčce, hosté z Moravskoslezského kraje jsou pátí. S Karvinou se plzeňstí potkali naposledy v listopadu roku 2016 a tehdy vyhrála domácí Plzeň a to poměrem 3:1.
Zahájí boje o udržení prvoligové příslušnosti plzeňstí hokejbalisté vítězně?

Liga žen startuje v sobotu 10. března turnajem v pražské Palmovce. Plzeňský celek přezimoval na bramborové pozici a cílem pro letošní sezónu je zisk cenného kovu. Více zde.

V polovině března vypuknou také klání v kategoriích minipřípravek a přípravek, jejichž plán turnajů bude zveřejněn pravděpodobně v příštím týdnu.

Aktuální články

Kdyby mi někdo řekl, že si s Liticemi zahraji proti extraligovému týmu, tak bych tomu nevěřil, říká Dominik Babor

Liticím se nepovedl úvod sezóny a zatím jsou na šestém místě. Sérii proher ale přerušily vysokou výhrou v utkání proti dobřanskému...

Máme v týmu ideální kombinaci dravého mládí a zkušenosti starších hráčů, říká kapitán Litic Zdeněk Slanec

Litice v minulé sezóně soupeřily o první místo v základní části, nakonec se umístily na druhé pozici, po play off jim patřila...

Beru to jako restart nejen sportovního života, říká Jakub Juroško

Více než zajímavý přesun se uskutečnil v mužské 2. lize mezi plzeňskými Liticemi a třemošenským Tatranem. Po téměř patnácti letech...